Lên Trên Mạng Bất Cứ ở Đâu Với iPad 2

image

Sau khi bán được 16 triệu iPad vào năm 2010, Apple sẽ hạ mức sản xuất xuống để nhường chỗ cho thế hệ tới. Theo tuần báo DigiTimes từ Đài Loan, thế hệ tới của iPad sẽ được bổ sung với 3G của hệ GSM và CDMA.

Thống kê cho thấy khoảng 60-65% trên số iPad bán ba có trang bị 3G.  Hiện tại chỉ AT&T là có chương trình 3G dành cho iPad  Không có hợp đồng với giá hàng tháng là 15 USD cho 250MB và 25$ cho 2GB.

Bổ sung cho những tin đồn trước đó. Thế hệ tới của iPad sẽ có  màn hình hiển thị tốt hơn hay còn gọi là Retina display, kiểu dáng nhỏ hơn, bề sau bằng phẳng, loa diện rộng, máy ảnh mặt trước và sau, máy sẻ có trọng lượng nhẹ hơn, USB và Gyroscope để dễ dàng chơi game, v.v. …, nguồn từ DigiTimes còn cho biết thêm là Apple sẽ cải tiến màn ảnh để không bị dấu ngón tay và chống phản chiếu.

After an estimated sale figure of 16 millions units in 2010, Apple iPad production is finally throttled down to make room for the next generation. According to the Taiwanese DigiTimes, the iPad gen 2 will have additional models with the inclusion of cellular data radio for all available (3G) networks in the US including GSM, and CDMA. It even found shipment ratios of 3:4:3 for WiFi only, GSM+WiFi and CDMF+WiFi respectively.

The paper pointed out that about 60-65% of current iPad shipments are 3G models, indicating that consumers prefer models that are able to connect to the Internet all the time. Currently AT&T offers month-to-month data plan with no contract at $15 for 250MB and $25 for 2GB

In additional to previous rumors stating a better screen resolution or retina display, smaller bezel, flat backing, wide-range speaker, front and back cameras, lighter weight, gyroscope, USB port…, sources from DigiTime indicate that  Apple will implement some glass display enhancements consist of  anti-smudge and anti-reflective treatments.

[Via: Digitimes]

Technorati Tags: ,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *