Verizon Tăng Lượng Khách Hàng Bằng Cách Đưa Ra Gói Trả Trước Với Giá là $50.

Bắt đầu vào thứ 5 ngày 15 tháng 9, nhà mạng Verizon Wireless sẽ giới thiệu một gói cước trả trước không giới hạn dung lượng có giá là $50 để tìm kiếm các khách hàng mới.

Bảng giá cước mới bao gồm việc trò chuyện không giới hạn, tin nhắn và lướt web chỉ với $50/ tháng. Bảng giá cước này chỉ được giới hạn trong 4 lọai điện thọai của các hãng LG, Samsung và Pantech. Các thiết bị này không thuần túy là điện thọai thông minh nên chúng không thể có đầy đủ các chức năng để lướt web 1 cách dễ dàng.

Các điện thọai dùng để sử dụng gói dịch vụ mới này có thể tìm thấy tại các cửa hàng của Verizon, Best Buy, Wal-Mart và Target.

 

Verizon Boosts Low-End Customer Growth With $50 Unlimited Plan for Pre-Paid

imageStarting Thursday, Sept 15th, Verizon Wireless will introduce a new $50 unlimited prepaid plan  to customers seeking contract-free service.

The new plan includes unlimited talk, text and Web use for $50 a month. This new plan will be limited to four phones from LG Electronics Inc., Samsung Electronics Co. and Pantech Co., though some older prepaid phones can be used for the unlimited plan. The devices aren’t smartphones, so they do not have full Web-browsing capability.

The prepaid phones using this service can be found at Verizon stores, Best Buy, Wal-Mart Stores. and Target locations.

[Verizon Prepaid Source WSJ]

Technorati Tags: ,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *